Bruiloften

De voorbereiding... •• Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij hechten daarom veel waarde aan een persoonlijk gesprek voorafgaand aan uw feest. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. de planning van uw feestdag, muziekvoorkeur en andere zaken die van belang kunnen zijn om van uw speciale dag een geslaagd feest te maken.

En dan is het zover…••

De dag is aangebroken dat u en uw dierbaren uw speciale dag gaan vieren. Onze DJ ’s zijn altijd ruim op tijd in de zaal aanwezig om u en uw gasten met prachtige binnenkomst muziek te verwelkomen. Aan het begin van de avond draait onze DJ rustige Chaabi, Anasheed of Andalusisch muziek, zodat uw gasten bij binnenkomst rustig hun plekje in de zaal kunnen vinden. Deze muziek wordt ook gedraaid tijdens het diner. Onze DJ’s nemen u mee in een verpletterende muzikale reis; van Chaabi tot Rai &B Fever, van Riffia tot Reggada, van Charki tot Soussia en nog veel meer. Wilt u dat onze dj tussendoor afwisselt met andersoortig muziek, dan is dit mogelijk. We draaien ook Engels, Nederlands, Turks en Bollywood muziek. De DJ zorgt ervoor dat de muziek vloeiend in elkaar overgaat en houdt tijdens het draaien rekening met de doorgenomen wensen, aangevuld met de eigen muzikale ingeving. Vanzelfsprekend is er altijd ruimte voor verzoeknummers.Ons motto luidt dan ook:

“U VRAAGT WIJ DRAAIEN”

VRAAG & ANTWOORD

DJ Tahani helpt jullie graag met het beantwoorden van al jullie vragen met betrekking tot het organiseren van jullie bruiloft. Hieronder vinden jullie een overzicht met veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met DJ Tahani.

 • Welke regels hanteren jullie? Wij hanteren de stelregel van de 3 L's “Luisteren naar de klant, Lage prijzen en Leve de lol op de dansvloer"
 • Neemt dj zijn eigen apparatuur mee? DJ Tahani team neemt altijd zijn eigen geluidsinstallatie mee. DJ Tahani heeft ook lichtapparatuur, bellenblazer, droog ijs laag rookmachine, een verticale rookmachine, gewone rookmachine en vuurwerk fontein. Deze zijn apart te huur.
 • Welke muziek draai je? Ik heb elke genre in de koffer. Meestal draai ik met mijn laptop vanuit BPM studio pro . Vooraf kun je via de vragenlijst uw wensen kenbaar maken. Dit zorgt ervoor dat een show altijd op maatwerk geleverd kan worden.
 • Wordt er rekening gehouden met verzoeknummers ? Absoluut, u weet zelf het beste wat u leuk vindt en uw vrienden en familie weten ook van welke smaak muziek de groep houdt en tevens vindt ons team het ook belangrijk om naar de zaal te luisteren. Het is per slot van rekening ook hun avond. Als uw gasten het naar de zin hebben, dan heeft u dat toch ook ? 
 • Kan een band/zanger/entertainer gebruik maken van jouw apparatuur? Ja, ook een band, zanger of entertainer kan eventueel zijn apparatuur aansluiten op die van DJ Tahani, tevens kunt u altijd gebruik maken van de microfoon die ik bij mij heb.
 • Bent u ook voor Anasheed te boeken? Ja, wij draaien ook Anasheed.,met en zonder instrumenten.
 • Verhuurt u ook apparatuur? Ja, zeker wij verhuren zowel voor thuis gebruik als in de zaal en u kunt ook - tegen een klein bedrag - gebruik maken van onze service om de apparatuur voor u te installeren en weer weg te halen.
 • Blijft de muziek de hele avond draaien? De muziek blijft in principe gewoon non-stop draaien.
 • Ben je door heel Nederland te boeken? Ja, ik reken een kleine toeslag van 0,30 cent per KM.
 • Kun je ook alles op maatwerk regelen? Ja, dat kan zeker, de wensen van u als klant is voor mij van essentieel belang. Het is uw feest en ik zal er voor zorgen dat het een superfeest wordt.
 • Draait u ook andere soort muziek omdat mijn gasten niet alleen Marokkanen zijn? Wij draaien echt van alles; Nederlandstalig, house, disco, R&B enz..... 
 • Kunnen we een datum reserveren / optie zetten? Ja, u kunt via deze site op de offerteformulier uw voorkeursdatum opgeven. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de offerte en de datum, zo weet u zeker dat deze datum voor u beschikbaar is en kunt u nog even rustig nadenken over de offerte. Ik zou het wel op prijs stellen als u mij binnen 1 week na ontvangst van de offerte kunt laten weten of u wel of geen gebruik gaat maken van onze diensten.