Services

Bruiloften

De voorbereiding... •• Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij hechten daarom veel waarde aan een persoonlijk gesprek voorafgaand aan uw feest. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. de planning van uw feestdag, muziekvoorkeur en andere zaken die van belang kunnen zijn om van uw speciale dag een geslaagd feest te maken.

En dan is het zover…•• De dag is aangebroken dat u en uw dierbaren uw speciale dag gaan vieren. Onze DJ ’s zijn altijd ruim op tijd in de zaal aanwezig om u en uw gasten met prachtige binnenkomst muziek te verwelkomen. Aan het begin van de avond draait onze DJ rustige Chaabi, Anasheed of Andalusisch muziek, zodat uw gasten bij binnenkomst rustig hun plekje in de zaal kunnen vinden. Deze muziek wordt ook gedraaid tijdens het diner. Onze DJ’s nemen u mee in een verpletterende muzikale reis; van Chaabi tot Rai &B Fever, van Riffia tot Reggada, van Charki tot Soussia en nog veel meer. Wilt u dat onze dj tussendoor afwisselt met […]

Lees verder

Bedrijfsevenement

Een DJ die zorgt voor de juiste sfeer op je bedrijfsfeest

Bent u van plan om een DJ te huren voor uw bedrijfsfeest? Met onze kennis en ervaring en uw wensen, maken wij uw feest geheel op maat. Of het nu om een kleine kerstborrel gaat of een groot bedrijfsevenement. Een bedrijfsfeest organiseren is een hele klus, wij kunnen u hierbij helpen.

Lees verder

Privé feesten

Een bijzondere dag verdient een mooi feest

Geboorte, Tha3a, Jubileum, verjaardag, babyshower, sweet 16 party of gewoon zomaar omdat het kan. Er zijn ontelbare redenen voor een feest. Wij zorgen ervoor dat je het ook als feest ervaart! Geen stress we richten ons niet op volume, maar op kwaliteit. Wij ontzorgen jou en realiseren het event van idee tot evaluatie. Persoonlijk en betrokken en dat ervaar je al snel als dj Tahani en erg vertrouwt.  

Lees verder

Modeshow

Een modeshow is de belangrijkste manier om uw kledinglijn aan het grote publiek te laten zien. Daarom is het belangrijk dat alles goed is afgestemd en alles klopt.

Wij zorgen dat de sprekers en/of muziek tijdens de modeshow goed te horen zijn. Ook hebben wij voldoende DJ-gear in het assortiment, waardoor een DJ tijdens de modeshow de juiste muziek kan in starten in het juiste tempo.

Lees verder